Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade någon bok som hette \"molnskådarens guide\" eller liknande, fick mig att fundera när jag åkte kust-till-kust genom det hallänska landskapet.


Molnskådare



Kor ; Springer

Fåglar som svarta moln
lyfter denna torra slätt
Molnen är de tysta krigare ingen ser
jag riktar blicken mot gråviolett;
en kudde som slitit sig fri
Där springer en tyst krigare

Spunna över detta karga land
för att reflektera detta innerliga mörker
en definitiv tyngd på våra axlar
jag bär den med stolthet
jag vet vad som väntar där

Tyst krigare springer ljudlöst
med meddelande mellan fronterna
jag skickar dig en gråviolett massa
över himlavalvet denna kväll
Imorgon är det outhärdligt klart
luften blir kristall i mina lungor
När jag spanar ut över denna karga slätt
som bär så många tomma skrik




Fri vers av Sem
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sem