Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde att min förnuft var intakt, men de tecken jag borde sett när min man hade kort tid kvar att leva, de såg jag inte.


....och jag förstod inte


Byt min bil
köp dig en 4wd
så att du kommer
upp för backen
ta min i byte
sa du

.... jag stirrade på dig
stammade fram
men du vill nog köra
när du kommer hem

du svarade inte
idag förstår jag....

de saker
jag köpte till
dig fast du
signalerade
att det inte
var någon
idé

var mitt
hjärtas lögn
och
försök
att
betvinga
den obevekliga
verkligheten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP