Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstecken


Brusa på bara, liv.
Vi följer efter
i ditt kölvatten.
Vad annat kan vi göra?
Alternativet är ovisst.
Men stilla dig en smula
emellanåt.
Vi får kallsupar.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP