Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skön känsla, ett nytt självförtroende i det faktum att det inte längre finns något att förlora....


Inget att förlora


Nu säger jag
precis som
det är

Nu är jag
inte artigt
återhållsam

Nu ska jag
inte låta
några tåg gå

Nu kan jag
vara mig
själv

Nu är jag fri för jag har inget mer att förlora




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 00:32



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En underbar frihetskänsla i denna dikt och en framåtanda att hoppa på tåget som känns väldigt hoppfull!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP