Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matthew

Jag glömmer ganska ofta
din sargade uppsyn..

Kanske just därför att
tindrande stjärnor
numera
färgar min sky
till
stöpt godhet
av glänsande bly

Jag vill inte längre fly…

(c) Nattsyster




Fri vers av Nattsyster
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-04-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster