Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriser är en utveckling


Hitta vidare

Var är gråten
i ditt djup
den som vattnar
livets frön
Det är därifrån
du skapar
nästa steg
i livets jord

Sorgen är ibland
din moder
när du vidare
ska vandra
Se i den
en nyfödd skatt
och låt den bli
vägens mål

Krama om
den vän du möter
och förlåt
hans intighet
Han vill också ut
i ljuset
Ta varann i hand
och gå

Det är den tröst
det hopp på färden
som kan nära
varje steg
Bli din egen
sannings tecken
Hitta så
ditt högre jag








Fri vers av Gunilla Rentzing
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-07-31 17:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Tycker denna text flyter på melodiskt vackert, och med ett insiktsfullt innehåll. Bravo.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Rentzing
Gunilla Rentzing