Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osedd


Barrfotad onjuter jag
stigen mellan hus och uthus.
Ihärdigt ignorerad av
skogens bebolningar.
Av humlornas inventering
av ljungbeståndet.
Av måsarnas gälla skrän.
Av spindlarnas vävbestyr.
Osedd av världen
en liten stund,
stannar jag i steget.
Väntar in mig själv.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP