Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas strand


Jag tog mig ut på minnets vägar

och fann så en ödslig strand

i glömskans barndomsland.

 

Här väcktes tankar pö om pö

likt vågor som kluckar mot land

på detta sinnenas strand.

 

Jag kom dit med tankar om livets

mening och själen kändes hoppfull

och stegen togs allt lättare.

 

Gick åstad seglandes på livets vågor

med svar på en av livets stora frågor.

Meningen med livet är att leva.

 

Det fann jag  i glömskans barndomsland

här på minnenas strand.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 612 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-31 21:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vacker text!
2007-11-28

  Inkarasilas
Ren njutning att läsa är det någon som ska ha en egen stjärna är det tamigfan en ödslig strand i barndomens dröm, fiiiint !!
2007-11-28

    sajo
Vilken vacker text. Den verkligen talar till mig. Den är som en bild man ser för sitt inre. Tack för denna tex.
2007-11-28

  hero40
Redaktionens val!
2007-11-28

  charlotte hedendahl
Stämningsfull och vacker!
2007-07-31

  hero40
Härlig dikt Bosse!

Storartat skrivet!!!

Applåd!!
2007-07-31

  mia.här å nu
fint skrivet,visst är det så
i bardomens land hittar vi oftast svaren
2007-07-31

  Novemberblomman
Vilken fin dikt!
2007-07-31

  nettizen
\"Meningen med livet är att leva.\"

Underbar rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precis, så är det ju. Vi lever här och nu och ta vara på livet medans vi kan!
*applåd*
2007-07-31

  Night Soul Woman
Vilken underbar dikt! Så bra skrivet! Ett mästerverk helt enkelt! *bokmärkes* och *applåd*
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi