Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från en förälskad...


Viska

du...du
kom...kom
får jag berätta en sak för dig,
får jag det

snälla...snälla
får jag det
får jag säga att du är vacker
som en ljum majmorgon
när daggen glimmar i gräset
solens strålar speglar sig på sjöns yta

kom till mig
ska jag krama om dig
viska fina saker i ditt öra

/Peter




Fri vers av Peterpoet
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peterpoet
Peterpoet