Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du M!

du är så läcker
du är så vacker
så jag blir galen

jag har gått vid din sida
sedan den elfte juni
inte en dag har du tittat mot mig
sedan jag började jobba med dig

du är så nära
så jag känner ditt andetag
rinna nedför min hals

du är så vacker
så nära
så långt bort

snart skiljs våra vägar
snart ser vi inte varandra
snart så vet jag inte vad jag gör

ditt leende glömmer jag aldrig
skulle vilja vakna med det varje morgon
Snart är det förbi

Du är så allt

/Peterpoet




Fri vers av Peterpoet
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 00:02



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Oja så kan det visst vara....känns igen*ler*
Mycket bra skrivet!
Kramar/ Yvonne
2008-09-16

  Lena Krantz VIP
Precis så kan det vara, man går och suktar efter en arbetskamrat som man tror så mycket om.
Och ibland blir det säkert så men ibland slutar det som kompisar, vilket jag har varit med om rätt nyligen.
2007-11-25

  danshäxan
Hej!
Jag tror att nästan varenda kotte känner igen sig.
Undrar hur många som går runt med brinnande längtan
utan att pröva om den håller?
En massa glöd falnar i alla fall.
/ bravo! / danshäxan
2007-08-23

  charlotte hedendahl
En känslig dikt om längtan och obesvarad kärlek!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Peterpoet
Peterpoet