Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags kärlek

du har mig i min hand
leker med min själ
som jag vore en marionettdocka

när jag vill komma nära
viker du leende undan
när jag ska gå från dig
saknar du mig

vill att du tar mig i min hand
säger något vackert
istället suger du ur mig min energi
för att gå till en annan...

/Peterpoet




Fri vers av Peterpoet
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peterpoet
Peterpoet