Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kerub

jag är en kerub
ingen leker med
men det skedde

förlorade mig ett par veckor
hon slickade mitt hjärta
med sin tetunga
bara för att jävlas

jag fick andas i hennes andedräkt
sprang som en vinglösfluga
över hennes kropp
men lusten släppte hon aldrig till

istället
log hon
drog sina fingrar
genom hår klockan två
tyckte livet var en fest
i ett mentalt kyskhetsbälte

/Peterpoet




Fri vers av Peterpoet
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-31 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peterpoet
Peterpoet