Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig



Det kommer en tid
det vet jag
då skall jag säga allt
allt och lite till
bara till dig
för känslorna
tankarna
saknaden
är bara till dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-04-02 23:08



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
mer ord känns överflödiga. helt enkelt mysigt jättebra..
2005-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.