Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vandring genom stan



Går längst gatans vimmel
ensamma själar
eller hand i hand
bländande leenden
ögon fyllda av sorg
ett vimmel av kärlek
och ensamhet

Går längst gatans alla känslor
drömmer mig bort
upp till himlens sköra moln
svävandes längst gatorna
lyssnar till tankarnas pratbubblor
mina tankars ekon
hör jag igenom själen min
och jag undrar
undrar vad du gör nu
dina tankar i själen din

Går längst gatan ensam
drömmande bort
bort
där jag svävar
hand i hand med dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-04-02 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.