Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan till dig



Jag ska måla en tavla
fylld av känslosvall
Jag skall färgsätta den
med sprakande färg
med lugna rörelser
så lugnets känslor träder fram

Jag skall måla en tavla
fylld av virvlande värme
ihopsmältande linjer
av en öm hands svep
Med mitt hjärta
skall jag måla dig en tavla




Fri vers av Malin Johansson
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-04-02 23:46



Bookmark and Share


  Manal
vackert. detta värmer mig.
2005-04-04

    Bror
och lycklig är den som blir ägare till den tavlan. Jättefint.
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.