Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om ensamhet


Sårbarhetssymfoni

 

Mina våtmarker 

tinar med solen

och kælen lættar

inom mig.

 

Men trots fågelsången, så blir jag inte av.

 

Trædens løvverk glesnar

en føga blottning

av himlen dær

ovan.

 

Men trots det kulørta i havet, så ær jag inte hel. 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 22:12



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
tycker mkt om, mkt. känsligt och vackert, ger också en extra glans för dansk instavelse, oavsett så är det på sådan brytning jag läser dikten, vilket faktisk förhöjer den, synes jeg.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret