Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En händelse i nuet


Kyrkobesök och hemlängtan



Orgeltonerna
gick som
pilar in
i hjärtat
Ljusen
tände jag
för
min älskades
tre ord
JAG ÄLSKAR DIG


På tågets hemlängtan
slog det mig
jag HAR ett hem

..... inte självklart för alla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 13:46



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Nils Ferlin skulle ha gillat! Jag med...
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP