Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So long for a while

 

 

Just nu är det Vilda Västern  

på Poeter.se

Djungelns lag styr då Kaptenen

lämnat skutan för välförtjänt semester

Önskvärt kanske det varit

om någon vice president tagit över

för att upprätthålla ordning och lag

Och kunnat sopa rent med jämna 

och kraftfulla tag 

 

Nåväl...

bland kameleonter och självutnämnda profeter

i sina tycken de enda som får kalla sig poeter

Låter er hållas i er sandlåda

ett slag 

 

Ska ägna mig åt packning och flyttning

från detta småsinthetens och trångsyntas land

Men ni grinpellar som tror att ni för det mig

ska slippa

Kan nog om igen börja tippa

Internet funkar i Tyskland me

Vilket ni kommer bli varse

 

*leeeeeeer* 

 

Men.... ha så kul ni under tiden

jag har viktigare saker att göra

än lyssna på nån som är så gniden

att han behöver hävda sin egen präktighet

utan att inse att det bara minskar

hans trovärdighet

 

Så poeter och vänner

De nära här jag känner

 

Ses om ett tag igen

Nu ska jag  förbereda mig för

omförflyttningen

 

Bort från Svea Rikes Land

Till en värmande välkomnande

hand

Tillika kärleksfull makes omsorg

och nya hemmets borg 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 09:03



Bookmark and Share


  svarttaxi
Fan precis när jag har kommit! Cutie
2007-08-02

  Micael Axelsson
Vad händer om man kissar i sandlådan, bara sådär i ett litet hörn, och stolt pekar på sig själv, samt litet försynt råka säga att man släppte sig också...? Är det att bryta mot etiketten då? *funderar*

Anyhow...

Välskrivet med ett skönt flöde, som inte haka sig, samtidigt som man lätt kunde förstå innebörden och källan till ursprung. Sen är det ju synd att ngn skall behöva känna att det är rådande som texten säger... *ser sig naivt om* åter märker jag intet.

Lycka till på din flytt och hoppas att inflyttningen skall gå så smärtfritt som möjligt.

Ps
Gå inte därborta i det hörnet av etern... *blink* Biohazard
2007-08-02

  Lejonhjärtas poesi
Haha härligt skrivet, lycka till på färden och att du vårdar det största av allt det förstår vi genom din poesi. Väl mött i ditt nya land med den underbara kärleken på tu man hand.
2007-08-02

  Thommy
Får önska dig lycka till i flytten och hoppas att den går bra. Hur gör man när man flyttar till ett annat land tar man med sig allt eller bara det som är viktigt?
2007-08-02

    ej medlem längre
Gör du rätt i och tack för en text som
de det berör tar till sig. Fast de har de väl
inte vett att inse...
Kram
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen