Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att alla ogillar dig

Liten och obetydlig kryper du på marken
Ingen vill veta av dig och folk stampar på dig,
vill bara spola ner dig i toaletten
se dig brinna till döds
Du är äcklig
van att höra svordomar
och skälsord
van vid att vara den som ingen vill veta av.

Ens inte hunden vill veta av dig.

Kan din sort inte bara gå och dö ut ?








Ni fästingar är så äckliga




Övriga genrer av undefined
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 16:51



Bookmark and Share


  Julia S
Jag verkligen älskar slutet! \"Ni fästingar är så äckliga\"...Briljant!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

undefined