Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade lite tid att slå ihjäl.... vaddå??? Trodde ni att jag skulle hålla mig helt borta härifrån???? Icke..så kul ska vi inte ha de......


Trolleritrollarbort

 

 

Poeters eget troll

far runt och ställer till

Saknar egentlig koll

Få folk sura är det enda

han vill

 

Nå.....

Får erkännas att jag föll i fällan

vid första trampet

Plockade sen fram flugsmällan

Hörde ni inte stampet?????

 

I olika skepnader

dyker in titt som tätt

Men mot häxans skarpa sinne

står sig Trolle-sprätt sig

jävligt slätt

 

Får väl medge att jag i början

tyckte han var jävla ful

Nu...då hans spel är genomskådat

tycker jag nog att han är rätt så kul

 

Synd bara att han avslöjar sig

så fort

Minner lite om muslort

som man lätt borstar bort

*poff*

Trolle-sprätts minne lever ej vidare

annat än som frågesport

Då ledan är stor

och man är less på att spela kort 

 




Fri vers av nettizen
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-02 19:28



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
För att citera Kyle i southpark:
Sweet :)
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen