Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor


Visslar
högt
tillsammans med
fåglarnas kvitter

Sjunger
falskt
tillsammans med
vinden i träden

Ler
ikapp
med solen
inne
i mitt hjärta
lyser ända ut

ut i fingertopparna

Moln skingrar sig

min himmel

är blå

alldeles blå




Övriga genrer av undefined
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 23:27



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
\"Vårkänslor\" ger en positiv känsla att läsa och efter höst och vinter kommer våren som ger en ljusare årstid likt solsken kommer efter regn.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

undefined