Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns markerna

I dagar mellan vinter och vår
när ljuset skiftar i lila
och japanska tecken ritar
svarta streck i snötäckt åker
ropar fåglarna till sovande marker

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-04-03 16:26



Bookmark and Share


    carimba
Vilken vacker nästan drömsk text. Gillar ALLT!!!
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia