Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hönan Agda (1)

Hönan Agda fick en dag
nog av tuppjuck och hon
lät sig inte imponeras av 
färgprakten, dinglande
tuppkam och evigt
galande.  

Skickade tuppen på
slakt och blev så 
högsta hönset och
äntligen fick hon
njuta av arla
morgonstund
i frid.




Övriga genrer av Lejonhjärtas poesi
Läst 569 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-08-03 12:31



Bookmark and Share


  sulimaa
Hahahahhaah meen helt underbart...säger ju det du e ju så jäkla rolig!! Blir alltid glad av dig :D
2009-05-06

    ej medlem längre
Girlpower när den är som bäst....
2008-11-30

  Inkarasilas
HAHA! Off with there heads!
Heja Agda!
2007-09-02

  Daniela Linder
hihi. super bra ju!
2007-08-08

    Nattviol
men.. var det inte hon som
fick alla fjädrarna avslitna..
för att tuppen ville ha henne
naken?

aha!

nu fattar jag!

hämnden är ljuv
(och att få sova ut på
morgonen är guld!!)

=o)
2007-08-07

    Din Mormor
Girlpower..
2007-08-07

  Stjärnöga
Haha den var riktigt rolig
underfundig och klurig allt
på samma gång!
Bränsle för feministerna
och döden för gubbväldet allt i ett!
Gillar den högt och rent!
Jättebra! =)
2007-08-05

    undefined
haha den va bra :D
2007-08-05

  Tina-sol
För mig är den här djupt allvar och skönaste humor i samma strofer. Fler kommentarer och så till dig snart.
2007-08-04

    Detvaraldrigjag
haha gillar hönan Agda starkt..
om hon skulle vara människa så skulle Agda vara en agro-feminist =D men jag tycker dock lite synd om tuppen
2007-08-03

  aol
lät så mänskligt hihihi
2007-08-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Tänkvärd humor!
2007-08-03

  Eline.P
...tills hon försöker leka tupp och slutligen skickar resten till hönsbuljongfabriken. Kön som kön ;) Tänkvärda dessa dina ord.
2007-08-03

  DanSan
*************************

Hehehe. . . den här var rolig en
härlig metafor om sinnesfrid :)

Inom hönsgårdens höga staket
for tuppen över som en raket
hönorna kackla och gol

undrandes . . .
kan tuppen ha varit poet?

*************************
2007-08-03

    ej medlem längre
handlar kanske inte direkt om feminism utan vanlig sund respektfull inställning mot hönan...*L*
2007-08-03

    BTS
Snygg gestaltning av feminismens framfart i hönsgården!
2007-08-03

  Madjori
Älskar allt vad som har med tuppar och hönor att göra, då dom oftast har glimten i ögat. Gillar! Bravo!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi