Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära som vinden ville berätta...



känner din hud som i alla längtans beröringar
som fjun av violer darrar dina löftens lustar

som när vinden rufsar ditt nymornade hår
och stilla smeker dina porlande läppar

när luften andas genom nakna lustar
doftar som din mognads frukter
heta pärlar droppar skåran
rodnar som morgonen
lägrade den natten

som du kom

till mej

kom




Fri vers av Ronny Berk
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 07:04



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vindens melodi....nuddar...och drar förbi...

du målar med vackra penseldrag, ord som blir en tavla...
2007-08-21

    Maria Malm
Så vackert och sensuellt..
2007-08-21

  sabina stark
Så vackert sensuellt .
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk