Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur långt är borta när du finns nära...



svept i skygg saknad nära våra eldars boning
målar gräset som nuddar buskar av kättja
ristar våra namn under längtans hjärta

vandrar länders vita stränder
dina fulländade länder
våtvarma stränder
suger dyningar
av längtan
skälver

svept i skygg saknad nära våra kroppars boning

som av sidens längtan efter villig hud




Fri vers av Ronny Berk
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 13:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en riktig skönhetsskrud i erotiskt omhölje, vackert!
2007-08-18

    Lillemor
Det var en fin längtansdikt!
Sval som våren, het som
solen och skygg som
natten.
2007-08-18

  nettizen
Erotiskt laddat i snyggt format som alltid.
\"vandrar länders vita stränder\"
Läckert!
2007-08-18

    Maria Malm
Sensuellt vacker..en fröjd att läsa..
2007-08-18

    *Zenobia*
mycket sensuell och skönt målade ord...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk