Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma

Hej mamms!

Jag bestämde mig för att skriva ett brev till dig för att jag måste berätta en sak för dig.
Jag måste berätta hur stolt jag är över dig. Det kändes extra tydligt idag när jag träffade dig utanför AA-lokalen och du stod där så rak och dina ögon var glada igen. Jag är så stolt över dig, så glad att jag kan börja gråta av ren glädje.
Vet du? Jag tror att vi kommer att överleva, förstår du det? Du och jag, vi kommer att överleva. Vi klarar allt. Du klarar allt.
Jag cyklade där ifrån med tårar rinnandes längs kinderna, så upprymd, så fylld av hopp. För det står framtid i våra pannor och jag tror att jag kan lita på dig igen.
Man pratar om liv och kärlek och jag ler för du är mitt liv, du ger mig så mycket kärlek och frihet. Jag gråter när jag skriver det här för ingen kan förstå vad vi gått igenom. Hur stark du är, eller hur mycket du kämpar i motvind varje dag. Jag ger dig all min tro för att du ska orka lite till.

Idag insåg jag att vi klarade oss, förstår du det? Vi klarade oss och vi står rätt stadigt i orkanen. Jag skymtar sol, mamma, och jag tror att den lyser för oss.
Jag älskar dig.




Övriga genrer av Linn Johansson
Läst 987 gånger
Publicerad 2005-04-04 00:03



Bookmark and Share


    Johanna Ljunggren
Vad undebrrt det är att få läsa en så kärleksfylld text, jag hoppas att du och din mor kan fortsätta att sväva och vara lyckliga, inte tappa fotfästet.
Det är modigt av henne att gå på AA, bara till det krävs ju mycket mod!

För övrigt är texten rak och vacker på samma gång. Fint formulerad och sprudlande av kärlek.
"För det står framtid i våra pannor och jag tror att jag kan lita på dig igen."
Väldigt bra!

Lycka till med allt!
2005-04-12

  Kylskåpspoesi
Helt ordlös, sådanna fina äkta känslor. Jag känner mig stolt över er. :]
2005-04-11

  pärlan
Underbart... gripande. Lycka till!!!
2005-04-10

  johii
gåshud
helt fruktansvärt bra!!
2005-04-09

  Manal
Bra tro på din mamma, ställ upp,finns alltid för henne. Dina ord berör - så vackert
2005-04-04

  Gizela Svensson
Underbart gripande och känslosam text! Blev så fylld av otroliga och stora känslor när jag läste den. Din mamma kan vara stolt över dig, för hon har verkligen lyckats :)
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson