Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats

Jag började hata mina ord
för det var dom han föll för.

Det tar så lång tid att se sammanhang ibland.

Som när han sa att vi hade sex mer än vi pratade.
Jag borde ha förstått att det beror på att vi inte vet vad kärlek är.

Åh älskling.

Jag är en naturbegåvning på allt jag tar mig för.

Utom dig.




Fri vers av Linn Johansson
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 01:25



Bookmark and Share


  LePenseur
Jag gillar den här... du har en skön känsla i dina ord, helt enkelt. Om det är för att det är du som skriver dem, eller om du lyckas hitta en magisk ordföljd, vettefan, men du lyckas i varje fall.

Man kanske skulle kunna tänka sig att dra ihop de två näst sista raderna till ett stycke, och ha sista fristående?

Annars bara bra bra bra!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson