Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För första gången samstämmig

Förvecklingar invecklingar jag ber dig snälla veckla ut mina veck
läs mellan raderna bläddra längs skulderbladen läs
texten längs ryggraderna
vi tänker att detta händer inte
men så saknar jag dina händer
och helt plötsligt är det sant det här:
det är en historia jag vill låta fingertopparna berätta om
för så mycket av din hud som möjligt.




Fri vers av Linn Johansson
Läst 804 gånger
Publicerad 2006-12-21 18:41



Bookmark and Share


  sotlugg
jag ska inte jag ska inte jag ska inte..
2007-01-27

  johii
mm jag gillar! jag gillar hur allting är passionerade liknelser för andra saker som jag som läsare bara anar där under... väldigt bra!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson