Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg...


Och nu reser jag,
kanske för att komma tillbaka.
För glädjen att ha någon som
väntar vid resans mål.
Kanske för att samla mod.
Som inte finns.
Eller leta efter gamla skatter.
Kanske sitta på en hästrygg.
Bada i en brun sjö.
Nu reser jag
för att få mitt blod tillbaka.
Och gråta litet grand.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-08-04 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP