Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han röker på E4an


Hon berättade för mig

- Varje gång
som jag ser honom gå ut
på balkongen
för att tända sin cigarett
och jag ser hur tjära och nikotin
försvinner bort
i hans spräckliga gamla lungor

så känns det som om han klev rakt ut
på E4an

Rädslan bultar lika tungt varje gång,
snart bromsar kanske inte bilarna längre


Jag nickade och sa att jag förstod




Fri vers av essen
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-08-05 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

essen