Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
we all die but not all live.


21 oktober 2006

busskur & sång (jag älskar våra röster när vi sjunger tillsammans) handavtryck på rutan tävlingar om vem som kan springa fortast 14 sekunder (tankar fryser fast jag springer allt jag orkar) svullna fingrar (det bultar & det bränner) segervarv (?) vi ska vara barn! elementärt yesyes tyglagretbyxor (take it away take it away take it away now) rysningar & skratt hur ska vi göra med bjurhult? "jag har fastnat i skrevet, fan" som paul i jalla jalla irriterande mammor som förstör oförglömliga nätter & du skjussade mig hem på din gula cykel (som så många gånger förr)




Övriga genrer av silvertejp
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-08-08 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp