Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt om branden. minns inte när jag skrev den. troligtvis någon gång mitt i allt, när det var nutid.


en vit elefant.

de grät
stelnade långa tårar hängde ner från Isis & Pysen
allting var förstört
sönderbrända minnen förstörda av hetta, rök och eld
en längtan som inte fick finnas längre
en flicka som inte fick existera mer
en väg ut
en ursäkt för att börja ljuga igen
börja springa igen
(men tårarna finns fortfarande kvar)




Övriga genrer av silvertejp
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-08-10 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp