Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet lägrar sig

Lugnt och skönt
eller hur
lugnet är bra
ett bra lugn
skönt är lugnet
lugn
skön
skönskönt lugn
bra så lugnt
ett lugnt lugn
lungt skönt
sköna lugn i det sköna
så skönt lugn
skönt är lugn
bra




Övriga genrer av AektaBlond
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-08-06 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond