Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotisk poesi


Erotisk poesi

är det som

kittlar förföriskt

och berör  

lusten i sinnet.  

 

För det krävs

mer än ett

rått ordknull

som snabbt

lämnar minnet.  




Övriga genrer av Lejonhjärtas poesi
Läst 952 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-08-09 12:00



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Som en ordsmekning för sinnet...
2009-01-08

    ej medlem längre
BRA!
2009-01-05

  Lyckohäxan Enediel
*ler* Ditt arkiv innehåller mycket nöje att läsa :)
Det här var klockrent :)
2008-05-14

  Patrick K
Haha här fick du till det riktigt bra! Gillas!
2007-09-11

  "Silver" VIP
Ja, för det allra mesta - det ligger mycket i det du säger.
2007-08-11

  Maria Zena Viklund
haha, snyggt! gillar!
2007-08-11

  -Ulla Tilemo- VIP
En brandfackla för den texten! Vi är många som tycker att det vulgära inte är vackert nog för att skapa varma känslor. Tack, du skrivarvän!
2007-08-10

  glittertindra
sant, så sant... inget pang på bara... utan förföriskt smekande..
2007-08-10

  charlotte hedendahl
Håller med dig fullständigt!
2007-08-09

  Last Word Spoken
..ja, absolut!
2007-08-09

    *Zenobia*
erotisk poesi som berör utan att lämna en äcklad eftersmak eller känns \"too much\" av överdrivet romantiserande är en balanskonst...
2007-08-09

  Jack E. Gladh VIP
En skön revolt mot det förslummade/vulgära språket när det gäller erotiska dikter och berättelser som verkar vara så populärt just nu. Du klär min egen irritation så väl i dessa \"effektiva\" rader.
2007-08-09

  DanSan
*************************

Så sant som det är sagt Bosse!

- Hellre kvalitet än kvantitet.

Ingen vill ju arbeta på fabrikernas
löpande band som ju nu tagits
över av robotar (OBS metafor)!

*************************
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi