Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför fick du mig att le
Om du hatar
Varför fick du mig tindra
När det va något du sakna
Varför fick du mig att må så bra
När dina avsikter va att ta?




Fri vers av Kikka_22
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-04-05 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kikka_22
Kikka_22