Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks Förvirring

Finns det någon här i världen
För jag behöver hjälp på färden

sitter fast
I en kärleks bur
Nu måste jag ha lite tur

öppna ögon dina
Oh gud för dem är ju så fina

Jag gillar dig
Mer än man kan säg

Hoppas du vet att jag finns
Och denna skumma dikt mins




Fri vers av Kikka_22
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-04-21 15:29



Bookmark and Share


  Silversmak
mysig förklaring på känslan..
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kikka_22
Kikka_22