Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandeln...

Mitt hjärta blöder än
efter din grymma tortyr
min kropp är sliten efter misshandeln så grym
nu jag dig försöker glömma
men ärren är så många
Påminner mig ständigt om
det som jag varit med om




Fri vers av Kikka_22
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-04-18 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kikka_22
Kikka_22