Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Våga lägga din hand i min
Så kramar jag om dig hårt
Vila din kalla blick på mig
Så torkar jag bort din tår
Säg alla ledsna ord som kommer dränka mig
Försöker får dig att tolka & förstå

Lägger nu din kropp här bredvid
Så jag kan stilla din ensamhet

Låt dina varma andetag vila på mitt bröst
Medans jag din ensamhet tinnar

Till mina ord du lyssnar
Till mina ord du låter dig förtrollas
I en underbar dröm….




Fri vers av Kikka_22
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-04-21 15:17



Bookmark and Share


    BrokenHearted
*tittar mig eftertänksamt omkring*

hmm... kluris där... tolkar det som att drömmen inte är en verklighet...
men nära inpå på något sätt..
bra skrivet!
2005-12-04

  Silversmak
*humma..* lite för självfönekande kanske?? :)
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kikka_22
Kikka_22