Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chef

Noggrannhet är vad du kräver
perfektion är vad du är
minsta fel och du tänder
perfektion är vad du lärt mig så bra
nu jag ett öga för minsta fel har
och plötsligt du bara vänder
minsta fel och du tänder
oavsett vad jag än gör




Fri vers av Kikka_22
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-04-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kikka_22
Kikka_22