Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga visa

Du är det vackraste
och finaste som finns.
Den ljusaste dag
blir skimrande med dig.
Och när skymningen
förvandlar dag till natt,
lyser du den mörkaste vrå.

När onda krafter
vill bryta vänskapsband.
Visar du med trofasthet
att ingen kan förstöra
det som är du och jag.

Ibland visar jag
för mycket känslor.
Men du säger bara,
att kärlek aldrig är fel.
Att känslor ska jag inte
försöka gömma.

Du finns alltid för mig
och alltid med mig.
Med dig får jag vara
som jag är.
För dig får jag säga
det som brinner i mitt hjärta.

Inget annat förhållande
kan vara mer troget
än det som är du och jag.
Ingen makt i världen
kan bryta så starka band.

Jag känner din närhet
när du är långt borta.
Doften av din hud
och smaken av dina läppar.
Gömmer jag i minnets
skattkammare.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-08-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP