Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jaha ja,ja


Frälsaren

Världen förledde den födde
som kommit för att frälsa världen
Kroppen fängslades av lindor
som drogs åt hårt
så att ingen frihet skulle förnimmas
Sedan lades kroppen i en glasbur
för att förhindra mänsklig kontakt
När kärleksaposteln var mör
och tog till sig av vår rädsla
löstes den från sitt fängsel
och kallades människa

Fri att fängsla andra
med sina rädslor
och sin förtvivlade ensamhet
som den födde inte visste
att den själv hade fött

Så spreds
Skammen
Skulden
Och ensamheten
som en eld över jorden
och återvände till den födde
och förtärde
den rena kärleken




Övriga genrer av Mats VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-08-10 11:55



Bookmark and Share


  Albert
intressant det här
hur man sprider sig och sitt
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP