Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mur mot känslor

Du har svårt att visa
vad du känner.
Kommer någon nära
gömmer du dig,
likt en snigel i sitt hus.
Du tror inte du är värd
att vara älskad
Att jag tycker du är vacker
även om åren
har gått oss förbi.
Du säger att du vill
att vi ska vara ett par
Även om kryckor
och rullatorer
håller oss på vägen.

Våga visa att du är
bra som du är.
För jag slutar inte
att älska dig.
Livet har varit
både stormar och stiltje.
Men det är dig jag vill ha
att ge en kram och en kyss.
Det sägs att kärleken
är blind.
Så lätta på skygglapparna
och se dig som du är.

Våra ansikten spricker
av rynkor och våra kroppar
tyngs ner av tyngdlagen.
Även om kraften gått ur
och viljan sviker.
Vi kan ju ta av glasögonen
så gör det inget hur vi ser ut.
Det andra kommer
nog av sig självt.
Bara du vill vara min
för här har du mig!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP