Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakfullt inre

Tycker om frukt som smakar

och människor som berör

bortom utseendefixeringens

glättiga yta.



Skalet har betydelse för

att hålla ihop det hela men

det är fruktköttet och vårt inre

som smakar.



Attraheras jag av skönhet?

Javisst när den kombineras med

ett smakfullt inre.




Övriga genrer av Lejonhjärtas poesi
Läst 591 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-08-10 20:34



Bookmark and Share


  Nic
texten träffade min sinnesstämning mitt i prick, tack för det, jag blev glad, i ett ögonblick då jag behövde det
2007-11-03

  thyra
Vackra nedskrivna tankar om vikten av ett skönt innehåll vilket oftast också ger en skönskimrande yta.
2007-08-12

    theredroses
väldigt fina ord. bra skrivet.:)
2007-08-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du fick till det bra här!
Vacker beskrivning!
2007-08-11

  Maria Zena Viklund
jag med attraheras när den kombineras med ett smakfullt inre*L*
2007-08-11

    sunnanvind
Väldigt bra! Vad vore en jordgubbe utan smak, eller en sång utan innehåll...?! Det är ju det allt handlar om, innehåll!
2007-08-11

  Last Word Spoken
Ja, attraktionen kräver att
det ena kompletterar det andra.

Jag brukar säga som; goda, trevliga,
och rena människor är vackra människor.

Men sen vem det klickar med.. det kan man
nog inte förutse..
2007-08-11

  * Ammi *
ja, smakfullt var ordet!
2007-08-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Fin och mjuk text om hur \"människors möte\" borde vara.
2007-08-10

    Lindizz
mycket fint skrivet....så som de ska vara!
*ler
2007-08-10

  Angeldust
Bravo!! precis så det är. Kan bara prata för mig själv inte för alla andra, men så jag funkar.kram Tinny
2007-08-10

  aol
det är ju så att du ser skallet först det är redan där man till 80procent bedöms kloka genom lysande rader bravissmo bosse
2007-08-10

  charlotte hedendahl
Snyggt och intelligent skrivet! :)
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi