Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska ge respons sägs det bl a i dagens arbetsliv.....eller?


Du är - jag blir


Att inte få
respons
är
som att
befinna sig
utomjordiskt
i
tomme

Att få
respons
kan
vara som
att få
svar på
tal

tillrättavisad
skulle
det nog
ha hetat
för sådär
10 år
sedan

utan
respons
blir vi inte till
som sociala varelser
DU ÄR - JAG BLIR




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-08-12 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP