Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tryggheten finns redan inom mig........även dig.......


Finna sig själv

Det sjuder av dofter
från naturens skönhet

uppfylld av tankar
bisarra och
ogenomtänkta

letar inåt

andetagen
djupnar

av ängens säd
sprider dess
torra doft

enkel att känna igen

svalorna fäster sina
bon omsorgsfullt
under takrännerna

nu är jag hos bonden
där jag bodde

mina steg letar
sig dit

som jag längtat
finna mig själv
just denna sommar

då ingen utom mig
funnits att nå.....

därför går mina steg
dit känslan leder mig

I anden

I hjärtat

känner jag nu att
ingen kan fylla
den tomhet
som redan
förbrukats
till intet.....

tryggheten fylls på
alldeles själv

successivt

i fritt flöde

närma sig
min innersta
kärna.





Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 12:52



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Utmärkt! Bokmärkt!
2007-08-26

  Fredrik P. VIP
Instämmer med Bodil
och känner en trygg
insikt i denna dikt
som landar i min
känsla...
2007-08-26

    Bodil Sandberg
Ja tryggheten finns redan inom...så sant som det är sagt och när man minst anar det...när man kanske gett upp hoppet...kan man hitta tillbaka till den!Du beskriver det enormt bra i din härligt befriande dikt!!!!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg