Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven 2007/06/06

01.38




Tillfalliga drabbningar

 

Tillfalliga drabbningar

draperar hennes skinn

likt tunn sidenchiffong

likt vattenfall over kala klippor.

 

Tillfalliga drabbningar

hjartklappningar

targasknappen ar redo

for avtryck

penetration ut i fran sjalsskrymslen

ut i genom tarkanaler

ljummen vatska

stickande fingrar

hack i skivan

hack i livet 

repor i hjartat

upprepningar, uppretningar.

 

Tillfalliga drabbningar

av ensamhetens

morgonbris

uppvaknandet mot ljusare

forstaelse

mer lattgiven forlatelse.

 

Tillfalliga drabbningar 

sammandrabbningar

sammandragningar

kring hjartmuskulaturen

och klaffarna slapper endast igenom

nodvandigt mycket lidande

nodvandigt mycket lidelse

per litra blod.

 

Ogonlockens desperation

slocknar i det ogonblick

lagan blases till skugga.

 

Utanfor faller

tillfalliga drabbningar

av regn.

 

Innanfor hittas lugnet

atervand.

 

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret