Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Texas



I Texas är det lagligt
att bära synligt skjutvapen

men olagligt att
bruka en vibrator.

Säg är det då konstigt
att världen blir som den blir?




Övriga genrer av Mikael Lövkvist
Läst 420 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-12 19:07



Bookmark and Share


  Catrin
Sannslöst!!!!
2007-08-13

  Bjarne Nordbö
Nu förstår jag, men förvånas icke America America.
2007-08-13

    wilja
galet. väldigt bra på pränt satt av dig.
2007-08-13

  Sanningsägaren VIP
Sjukt om skjut
eller skjut som skjut!
2007-08-13

  Agnes
President Bush\'s hemstat. Säger allt......
2007-08-12

  Maria Zena Viklund
precis!
2007-08-12

  charlotte hedendahl
Nej,det är inte konstigt! Bra skriven!
2007-08-12

  Markattan
Man upphör aldrig att förundras... Kyskheten framför allt! Tragiskt är vad det är.
2007-08-12

  aftermath
du den satt fint!
märkliga lagar
att lyda där
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist