Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten som skingrade dimman...



inför den nära nattens stilla längtan
skingrades alla tankar om mörker
byggde vi vår lustas boningar
kysste den trofasta grunden
viskade vänhetta tankar
utan ord som skuggor

den vårheta närvaron
smeker som kyssar
skingrar dimman
knottrar toppar
savar skrevan
hettar huden

brännande
glänsande
trånande
pärlande
naknade

just den natten

överflödas

orden





Fri vers av Ronny Berk
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 19:58



Bookmark and Share


    *Zenobia*
här andas det av nattens hetta...
2007-08-19

  Maria Zena Viklund
helt underbar!
2007-08-18

    sleepwalking
så magiskt
vackert!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk