Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur har sommaren varit?

 

Hej alla barn

                         och välkomna tillbaka från...

och hur har sommarlovet varit?

Berätta! Dela med er!

Har sommaren varit bra?

 

Har pappa gjort en tripp med Finlandsfärjan och tränat armmusklerna och sparat en massa pengar åt familjen och varit (kanske) lite frånvarande?

 

Har mamma gjort en tripp till Norge och hälsat på mormor och storhandlat coh storstädat och storlagat mat till frysen och sparat (kanske) in avgiften till hemtjänsten?

Eller

har hela familjen varit "hemma" hela tjocka släkten och du fick en extra souvenir en alldeles egen äkta (kanske) make?

Berätta!

Hur har sommaren varit?

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 10:57



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Skrämmande text om hur mycket krav och förväntningar vi bygger upp inför sommaren och hur mycket ångest återkomsten ger...att stå där och värderas utifrån hur lyckad sommaren blev... Bra med texter som uppmanar till eftertanke eller kanske \"för-tanke\" inför nästa ledigt?
2007-08-13

  jardan
Hu, skrämmande rader - för många har ju sommaren varit katastrof o nu kommer tryggheten tillbaka!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP