Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att texten talar för sig själv...


Kärleken är evig


Kärlek
i lust
och nöd
tills
döden
skiljer
oss åt

- men jag lovar -

att kärleken lever
efter döden
min
kärlek är
för

E V I G T

fast det är så svårt att förstå dess
mening när min älskade inte längre
delar livet med mig
***








Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-08-13 17:49



Bookmark and Share


  Marreb
Finurligt skrivet om något svårt och sorgligt.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP